Omogućava A1

Future of work

Ideje, vijesti i opsesije o novim načinima rada.

Napredne tehnologije i umreženost zauvijek su promijenile način na koji radimo: kako biti agilan, eksperimentalan, produktivan, zadovoljan na poslu i uz to voljeti i učiti iz neuspjeha!? Donosimo pravila novih načina rada i vodič za više dobrih dana na poslu.

0%

tvrtki i zaposlenika vjeruje da je izgradnja inovativne, organizacije budućnosti top prioritet

Jeff Bezos Amazon

" Mi smo najbolje mjesto na svijetu za neuspjeh – imamo jako puno iskustva u propalim eksperimentima - a neuspjeh i inovacija su blizanci. Da bi inovirao trebaš eksperimentirati. Ako znaš unaprijed što će uspjeti – to nije eksperiment. Ljudi vole ideju inovacije, ali nisu spremni podnijeti patnju neuspjelog eksperimenta koja je potrebna da postaneš inovativan.

0% ZARADA
0% KULTURA
0% FLEKSIBILNOST

Budućnost rada je fleksibilna, otvorena i oslanja se na tehnologiju

 • 55% MILENIALSA KORISTI INSTANT PORUKE ZA KOMUNIKACIJU S KOLEGAMA
 • 9/10 MILENIALSA preferira rad od kuće
 • 2/5 MILENIALSA stalno provjerava mobitel radi poruke
 • 0%

  KOMUNIKATIVAN MEKA VJEŠTINA

 • %

  FLEKSIBILAN MEKA VJEŠTINA

 • 0%

  STRPLJIV MEKA VJEŠTINA

 • 0%

  MARLJIV TVRDA VJEŠTINA

 • 0%

  SAMOPOUZDAN TVRDA VJEŠTINA

a1 vizija: vas vodiČ kroz digitalno doba

Test&Learn
Fleksibilnost
Novi leadership

Test&Learn

U A1 Hrvatska vjerujemo u startup duh i inovativnost, da kompanija digitalnog doba mora biti usmjerena na potrebe korisnika i konkurentna u okruženju koje se stalno mijenja - samo uz kontinuirano eksperimentiranje, testiranje i učenje iz pogrešaka. Mi u A1 Hrvatska ne bojimo se padova, spremni smo učiti i dijeliti s vama što smo naučili.

Fleksibilnost

A1 ne vjeruje u ograničenja, silose, zidove, tradicionalne vještine. Vjerujemo u agilne multidisciplinarne timove i zaposlenike koji rade gdje žele, na način na koji žele i kada im odgovara. Oni razvijaju nove vještine, u fokusu im je kreativnost, znaju da stara znanja danas više ne vrijede i zato - kontinuirano istražuju, pomiču granice i ruše stare paradigme.

Novi leadership

Za razliku od tradicionalnog upravljanja, vodstvo A1 Hrvatska dio je A1 tima. Vjerujemo u lidere digitalnog doba koji su prvenstveno spremni učiti i svjesni su promjena, koji preuzimaju odgovornost, dijele izazove s timom, dijele fizički prostor s timom, pomažu i motiviraju tim na usvajanje novih znanja da bi zajedno došli do rezultata.