#Lica dobrote

Oni su heroji iz susjedstva i svaki dan pomažu drugima

Veliki pomažu

Zaklada Novo Sutra bastion je dobrote u Slavoniji

Zakladu su osnovali Prvo plinarsko društvo na čelu s vlasnikom Pavaom Vujnovcem, a ova divna priča započela je u Vukovaru krajem 2016. godine. Zakladu financira isključivo PPD, a djeluje u tri područja: stipendije, humanost i baština. Zaklada je dosad stipendirala 64 ponajboljih slavonskih studenata i omogućila više od 25 projekata koji su pozitivno utjecali na živote ljudi u lokalnoj zajednici.

Natječaj je završen ovo su naša

nova Lica dobrote!

Claudia Juranić Klarić

Borac za bolji život udomljene djece

Djeca iz udomiteljskih obitelji nakon završenog školovanja imaju godinu dana da se zaposle i osamostale. Kako bi im taj veliki životni korak bio barem malo lakši Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece, čija je potpredsjednica upravo Claudia, pokrenuo je važan projekt 'Trebam B da budem bolji'.

Marina Piškorjanac

Ona može biti uzor svima

Ova 25-godišnjakinja majka je dvoje djece koja je uz obitelj uspješno završila studij i, u dobra velike globalne krize, pronašla posao u jednoj od najuspješnijih tvrki u Hrvatskoj. Sve to ne bi mogla bez stipendije Zaklade Novo sutra.

Mariana Koprivnjak

Šaptačica konjima s važnom misijom

Udruga 'Mogu' osnovana je 1997. godine u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Mariana je voditeljica programa u udruzi, a najviše je posvećena terapijskom jahanju.

Za kraj, donosimo vam blagdansku video čestitku ambasadora kampanje #Lica dobrote. Svi oni žele vam sretne i vesele blagdane, kao i uspješnju 2021. godinu. Imaju i posebnu poruku: 'Zapamtite, nikada nije kasno za dobro djelo. Potrebno je samo napraviti taj jedan korak kako bi i vi postali lice dobrote!'