La dolce vita

POWERED BY

Uživanje u ljepoti malih slatkih trenutaka svakodnevice kao što su savršeno hrskava pizza, gutljaj finog Chiantija ili onaj trenutak kada se nakon napornog dana napokon opustite na neopisivo udobnom kauču Talijani opisuju frazom "la dolce Vita". Ona najbolje dočarava tu lakoću življenja i opijenost hedonizmom. Kada je 60-ih godina prošlog stoljeća Federico Fellini začarao

svijet svojim filmom „La Dolce Vita“ mnogi su pokušali prigrliti taj način života fokusiran na vlastite užitke. S vremenom, zaboravili smo kako živjeti slatkim životom i ugoditi si. No, Talijani ustraju da se užitak može pronaći u svemu, pa čak i u odmoru. Zahvaljujući nenadmašnoj udobnosti i vrhunskoj talijanskoj estetici Natuzzi namještaja i vi možete uživati poput Talijana.

ŠEST TALIJANSKIH GRADOVA
KOJI SU NAJLJEPŠI U PROLJEĆE

Rim, Milani, Bergamo, Bari, Firenca i Venecija najugodniji su kad nema sparine, gužve, a dani su dovoljno dugi da obiđete sve što ste isplanirali. I da, cijene su niže nego u jeku ljetne sezone.

ODUŠEVILI SU NAS DNEVNI BORAVCI
U TALIJANSKOM STILU

Brojne holivudske zvijezde svoj su dom pronašle upravo u idiličnoj Italiji, među njima George Clooney, Sting, Leonardo DiCaprio. Drugi su, pak, za uređenje svojih kuća pronašli inspiraciju u talijanskom stilu.

OD TERAKOTE DO LAVANDE: UVEDITE BOJE ITALIJE U DOM

Tople boje u uređenju doma odraz su zlatnih polja Italije i rustikalnih zidova, dok su plavo nebo, azurno more te bujno lišće u bogatim zelenim nijansama savršeni naglasci za talijansku shemu boja.

NITKO NE UŽIVA U
ODMORU KAO TALIJANI

Pravo je umijeće opustiti se i uživati u slobodnim trenucima. To najbolje rade naši susjedi kojima je centar obiteljskog života kauč. Znamo kako pronaći savršeni, kao i koje boje te materijal odabrati